FACEBOOK skabte myten om, at alt skal være gratis for alle. Undtagen naturligvis de milliarder, techgiganterne tjener på at stjæle indhold overalt i verden fra kunstnere, journalister og medier. Som bekendt kommer kun lommeuld af sig selv. Derfor indføres der fra 1.  april password til Fredagsfortællinger.

Dorrit Haaber, Nina Havelund og Svend E. Pedersen deltog i fortælledysten med forrygende barndomserindringer. Efter læserafstemning vandt Nina et togt med »Caroline S« for 12 personer i Det sydfynske Øhav. Præmien er doneret af Bekker Media og dækker sejladsen med tre mands besætning. Fortæring og drikkevarer er for egen regning. Datoen kan ikke vælges før vi har styr på coronaen. Når det er sket, arrangeres der iøvrigt fredagstogter for »FredagsFortællinger«. 

 »ETHVERT MENNESKE har en historie. Find den og fortæl den!« Sådan lød ordren fra min første redaktør, Carl »den grusomme« Nielsen på Faaborg Avis i 1963. Livet har lært mig, at det samme kan siges om ethvert billede. Når jeg sidder og skriver i karnappen på mit kontor, hundrede meter hen ad Skårupøre Strandvej, falder blikket mod vest til Einar og Eriks barndomshjem. Nu skal fortællingen om huset, kærlighed, fiskeri, stormflod, grosserer Olsens guitar, »kortensspil i ålekvasen« og det mondæne ferieparadis for køwenhavnere omkring sidste århundrede i tasterne. Takket være Mansour Bastavands prægtige morgenstemning. Glæd dig til et tidsbillede fra »Byens Gade«. Jeg glæder mig ihvertfald til at genopleve historien om fiskerbrødrene.
Vi ses til FredagsFortællinger om vi gamle mænd ved havet….

Adgangskode til Fredagsfortællinger kun 20 kr.

8 + 3 =